GELİN AYAKKABISI

31-10-2021 09:45

 

Gelin Ayakkabısı

Düğün boyunca ayaklarınızı rahat ettirecek gelin ayakkabısı modelleri, 2022 trendleriyle birbirinden şık modellerde tasarlanıyor. Kısa topuklu, dolgu topuklu gelin ayakkabısı modelleri ya da babet gelin ayakkabı modelleriyle her düğün konseptine uyun ayakkabı çeşitlerini seçebilirsiniz.

Gelin Ayakkabısı Modelleri Nelerdir?
Gelin Ayakkabısı Modelleri Nelerdir

İncili boncuklu ayakkabı modellerinden taş işlemli ve nakışlı gelin ayakkabısı modellerine dek pek çok çeşit bulunuyor. Gelinlere özel konseptlerle tasarım edilen ayakkabılarda; beyaz, dore, lame ve krem tonlarıyla istediğini çeşitlerde ayakkabı modelleri bulunuyor.

Topuk detayı, düğün boyunca ayakta kalacak, dans edecek veya halay çekecek gelinler için en önemli faktördür. Ne kadar rahat bir ayakkabı seçerseniz, düğün gününüz o derece konforlu geçer. Taş işlemeli platform yüksek topuklu ayakkabı modellerinden, kısa topuklu inci işlemeli açık gelin ayakkabı modellerine dek, her seçiminizi gelinlik modeline göre yapmanız gerekiyor.

Açık gelin ayakkabıları sadece yaz aylarında değil, kapalı konseptlerde de giyilebilir. Salon ve otel düğünlerinde zarif, şık ve rahat ayakkabılardan ister sandalet türünde ister önü açık veya arkası açık şekilde seçim yapabilirsiniz. Rahatına düşkün olanlar için dolgu topuk tasarımları oldukça şık ve konforludur.

Gelin Ayakkabısı Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Görsel efekt niteliğinde, gelinlik eteğiniz altından görünecek şık ve zarif bir ayakkabı, büyüleyici güzelliğinizle uyumlu olmalıdır. Özellikle rahat yürümek için eteklerinizi toplayarak attığınız her adımda, gelin ayakkabısı mutlaka görünür. Balık gelinlik modeli ve Helen gelinlik modellerinde genellikle açık ayakkabılar tercih edilir.

Özellikle denizkızı gelinlikler için stiletto gelin ayakkabısı çeşitleri, inanılmaz güzel görünüyor. Kabarık ve uzun gelinlikler tercih ettiyseniz şayet dolgu topuklu veya Converse tarzı gelin ayakkabısı tercih edebiliriniz. İnci ve nakış detaylarıyla şık görünen platform ayakkabılar, prenses gelinlik modelleriyle çok uyumlu olacaktır.

Ayakkabı numaranıza göre seçeceğiniz gelin ayakkabısında, düğün konsepti de belirleyicidir. Bahçe ve botanik konseptte düğün yapacaksanız, rahat spor ayakkabı olması, düz taban ayakkabı tercih etmeniz oldukça önemlidir.

Gelinliğe Göre Gelin Ayakkabısı Seçimi
Gelinliğe Göre Gelin Ayakkabısı Seçimi

Bilekten bağlamalı taşlı ayakkabı modelleri, kısa topuk veya uzun topuk seçenekleriyle tarzınıza göre alternatif sunar. Ancak tüm gelinlik modellerinde Cindirella modeli dantel işlemeli gelin ayakkabısı çeşitleri, zarafeti en hoş örneklerinden biridir. Gelinlik temasına göre ayakkabı seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken unsurlardan şu şekilde bahsedebiliriz;

·       Gelinlik ayakkabısı denerken, ayaklarınızın şiş olmaması dikkat edin.

·       Rahat, spor bir ayakkabı ile tüm gün gezdikten sonra gelin ayakkabısı denemeyin. Zira ayakkabı rahat olsa da gün boyu spor ayakkabı içindeki ayağa, mutlaka rahatsız edici gelecektir.

·       Çok beğenseniz dahi ayağınızı sıkan bir ayakkabı almayın.

·       Buçuklu numara yoksa, büyük olmasında sakında yoktur. Ancak bu sadece kapalı ayakkabılar için geçerlidir. Taban koyulamaz açık ayakkabılar için tam numara seçmeniz gerekir.

·       Düğün konseptinize göre topuk seçimi yapmanız, açık alan zeminine göre düze tabanlar tercih etmeniz önerilir.

·       Mevsime göre gelinlik ayakkabısı seçmek, düğünün yapılacağı mekanla da alakalıdır.

Gelin ayakkabı seçimlerinde, düğünün temasından gelinliğin temasına kadar tüm detayları inceleyerek, bütünlük sağlayacak şekilde ayakkabı tercih etmeniz önerilir.

Gelin Ayakkabısında Trendler

Dantel işlemleri Converse gelin ayakkabıları, pek çok gelinin ilk veya ikinci tercihidir. Pek çok gelin adayı, gelinlik ayakkabısına alternatif olarak Converse mutlaka tercih eder. Eğlencesi yüksek düğünlerin ilerleyen saatlerinde mutlaka ayaklar dans etmekten şişer ve gelin, daha rahat ayakkabı değişimi yapar. Bunu göz önüne alarak babet gelin ayakkabısı veya Converse gelin ayakkabılarını yedek olarak değerlendirebilirsiniz.

Yüksek platformlu ve dantel işlemeli gelin ayakkabıları, beyaz deri açık ayakkabılar ve rugan stiletto modelleri, 2022 gelinlik ayakkabısı trendleri arasında yer alıyor. Ayrıca şeffaf topuklu bilekten bağlamalı ayakkabılar ve şeffaf stiletto modelinde kapalı topuklu gelin ayakkabıları son zamanların en favori modellerindendir.

Kristal işlemleri ayakkabılarda; önü açık modeller, şeffaf topuklu modeller, bilekten bağlamalı ve doldu topuklu modeller, bahar düğünlerinin en popüler ayakkabı çeşitleri arasında yer alıyor. Gelinlik kumaşına, işleme ve nakış özelliklerine göre gelin ayakkabı modeli seçebilirsiniz.

Her Mevsime Özel Gelin Ayakkabıları

İster kır düğünü ister yaz aylarına özel sahil düğünü yapın, her gelinliğe göre ayakkabı tasarımları bulunuyor. Bybeyazwedding gelinlik ayakkabı tasarımlarında, benzersiz parıldayışlar ve şık vurgular göz alıcı güzellik sunuyor.

Bey rengi ve beyaz tonlarıyla üretilen özel gelinlik ayakkabılarında fiyat değerlendirmesi yaparak, kendinize uygun seçimleri hemen değerlendirebilirsiniz. Gelinliğinize uygun ayakkabı seçimi yaparken, filtreleme özelliğini kullanarak ayakkabı numarası ve ayakkabı modeline göre hızlı şekilde en cazip modelleri görmeniz mümkündür.

Sonbahar kış düğünlerine özel ayakkabılar, genellikle kapalı topuklu modeller veya babet tarzı tasarımlardan oluşuyor. Düğünün yapılacağı mekâna bağlı olarak çapraz bantlı, taş işlemeli, bilekten bağlamalı veya sandalet modelinde ayakkabı seçimi de yapabilirsiniz.

Tarzlarına Göre Gelinlere Özel Ayakkabılar
Tarzlarına Göre Gelinlere Özel Ayakkabılar

Düğün konsepti ve gelinlik tarzı, ayakkabı seçiminizde de belirleyicidir. Rüya gibi bir düğün yapabilir ve Rapunzel tarzı şeffaf ayakkabılarınızla, geceye damganızı vurabilirsiniz. Düğün temasına göre gelinlik seçmek, her aşamada eksiksiz aksesuarlarla donatılmak, en özel gününüzde sizi daha iyi hissettirecektir.

Gelinlik modellerine göre ayakkabı seçimi yapmak için gelinliğinizi;

·       Balık gelinlik modelinde seçip, karaya ayak basan denizkızı misali şık kristal detaylı kombinler yapabilirsiniz.

·       Balo tipi gelinlik modellerinde kalın topuklu ve yüksek ayakkabılar seçip, daha görkemli bir görünüm kazanabilirsiniz.

·       A kesim gelinlik modelleriyle bütünlüğü yakalayarak, stillettonun dayanılmaz çekiciliğini deneyebilirsiniz.

·       Helenistik gelinlik modellerinde bilekten bağlamalı ve taş detaylı açık ayakkabılar, muazzam güzellikte uyum sağlar.

·       Kır düğünlerine özel Converse gelin ayakkabı modelleri ve kapalı spor ayakkabı konseptleri, nakış işlemeleri ve inci detaylarıyla şahane yansımalar sunuyor.

Osmanlı tarzı düğün konseptleri, saray düğünleri, kır ve bahçe düğünleri ya da havuz başı düğünlere uygun birbirinden güzel ayakkabılar, gelinlik güzelliğinde tasarlanıyor. İster tarzınıza uygun modelleri hemen seçebilir ister stil danışmanlarımızla iletişime geçerek, 2022 trendlerine uygun model önerileri alabilirsiniz.

2022 Gelinlik Ayakkabısı Fiyatları
2022 Gelinlik Ayakkabısı Fiyatları

2021 gelin ayakkabı fiyatları, ekonomik fiyat seçenekleriyle her geline ve her gelinliğe uygun seçeneklerle beğeninize sunuluyor. 2022 gelin ayakkabı modelleri ve fiyatları incelemek için online kategoriye giriş yaparak filtreleme özelliğiyle kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Ayakkabının deri veya suni deri oluşu, kumaş kaplama ve dantel nakışlı oluşu, inci boncuk işlemeleri veya şeffaf detaylarına göre fiyatlandırma yapılır. Yaz sezonuna uygun gelin ayakkabısı modelleri, kışlık ayakkabı fiyatları ve ayakkabı tasarımında kullanılan el işlemleri özelliklerine göre farklı fiyat seçenekleri sunuluyor.

Ayakkabı yanı sıra gelin tacı, gelin duvağı, gelin şapkası, mevsimine göre şal veya bolero çeşitleri, gelin küpesi ve tüm aksesuarları birlikte veya ayrı ayrı ürün olarak değerlendirilebilir. Fiyat değerlendirmesi yaparken her bir detayın, aksesuarın birbiriyle uyumlu olmasına özen göstermeniz tavsiye edilir. Zira hayatınızın en mutlu gününe, prenses gibi hazırlanıyor olmak ve ayaklarınızın düğün boyunca rahat edecek olmasını düşünmek, fiyat analizi yaparken size yardımcı olacaktır.

En cazip gelinlik fiyatları ve gelin ayakkabısı fiyatlarıyla Bybeyazwedding, yaşamınızın en özel gününe en öze konseptlerini sunar.

GELİN AYAKKABISI, GELİN AYAKKABISI ISPARTA

GELİN AYAKKABISI BURDUR

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.