Gelin Saç Aksesuarları

02-11-2021 09:08

Gelin Saç Aksesuarları

2022 gelin saç aksesuarları arasında gelin tacı, en beğenilen ürünler arasında yer alıyor. Gelin saç tokası, saç aksesuarları, gelinlik şapkası ve gelin tacı çeşitlerini inceleyerek, gelinliğinize uygun tasarımlarla ışıltınızı artırabilirsiniz. Düğün temasına ve gelinlik modelinize uygun saç aksesuarları nasıl seçilir, hangi aksesuarlar kullanılmalıdır, size özel rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Gelin Saç Aksesuarları Nelerdir?
Gelin Saç Aksesuarları Nelerdir

Gelinin en temel aksesuarı, duvaktır. Uzun veya kısa, dantelli veya düze modellerle, gelinliğinize uygun duvak modellerini seçebilirsiniz. 2022 duvak tasarımlarında dantel kenarlı tüller, incecik şifon kumaşlar yine çok moda. Taçlı ve saç aksesuarlı duvaklar, yeni nesil gelinlik konseptlerinde göz alıcı temalarla işleniyor.

Hayal ettiğiniz gelin olmak için hem gelinlik seçiminde hem gelin saç aksesuarları seçiminde, fiziksel özelliklerinize uyumlu tasarımları değerlendirmelisiniz. Gelin saç aksesuarları arasında;

·       Gelin Şapkası; duvak kullanmak istemeyen gelinlere özel birbirinden şık konseptlerde hazırlanan şapkalarla, sıra dışı tarzınızı yansıtabilirsiniz. Görkemli, zarif, minimalist veya sofistike kombinasyonlarla tasarım edilen çok özel gelinlik şapkaları bulunuyor.

·       Gelin Tokası: Gelinliği özel topuz modelleriyle muazzam bir görsel kazandıran gelin tokaları, taş işlemeleri ve taraklı modelleriyle şahanedir. Yapraklı modeller, çiçekli ve incili saç tokalarıyla ister duvaklı ister duvaksız şekilde kullanabilirsiniz.

·       Gelin Tacı: Yüksek zirkon modeller veya incecik Bride taç modelleriyle, gelinlik seçiminizi destekleyebilirsiniz. Duvaklı veya duvaksız kullanılabilir gelin taçları, son yılların favori gelinlik aksesuarları arasında yer alıyor.

·       Nikah Kepi: Nikahınıza özel kep modelleri genellikle eldivenli takım olarak dizayn ediliyor. Kristal boncuklu, dantelli, fiyonklu veya inci tasarımlı birbirinden şık nikah kepleri, imza anınıza özel konseptlerle tasarlanıyor.

Gelin saç aksesuarları, güzelliğinizi ön plana çıkarak ve masumiyet temalarıyla şahane görseller sunacak 2022 trendleriyle oldukça geniş bir yelpazede imal ediliyor. Gelinlik seçiminizle birlikte tacınızı, gelin tokası ve duvağınızı, nikah kepinizi seçebilir, aynı konseptte takım olarak değerlendirebilirsiniz.

Gelin Tacı Modelleri Nelerdir?
Gelin Tacı Modelleri Nelerdir

Evrenin en güzel kraliçesi gibi de hissedebilirsiniz, masal diyarından gelen bir prenses gibi de düşünebilirsiniz. 2022 gelin tacı modelleri arasında zirkon kaplama ve kristal taşlı modeller, zarafet ve asalet yansıması olarak çok beğeniliyor. Gelin saç aksesuarları kategorisinde tasarlanan gelin taçları arasında;

·       Damla taşlı yüksek prenses taçları

·       Yüksek kraliçe gelin taç modelleri

·       İnci tasarımlı prenses taç modelleri

·       Yüksek ve simetrik vurgulu zirkon taşlı gelin taçları

·       Kristal boncuk işlemleri gelin tacı çeşitleri

Özellikle tercih edilen seçenekler arasındadır. Prenses gelinlik/ balo tipi gelinlik modelleri seçen gelinler için gelin tacı muazzam bir bütünlük oluşturur. Helen tip tek taraflı ya da iki taraflı taç modelleri, Helen gelinliklerle şahane bir kombin oluşturuyor.

Denizkızı/ balık gelinlik modellerinde prenses taçlarını seçebilir ve kristal boncuklu tasarımlarla güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Tesettür gelinlik modelleri için saç bonelerinden gelin taçlarına, şal ve eşarp seçeneklerinden, gelin şapkası modellerine dek göz alıcı parlaklıkta tasarımlar bulunuyor.

Gelin Tacı Nasıl Seçilmelidir?

Seçeceğiniz gelinlik, nasıl bir taç seçeceğinizi de belirler. A kesim veya Helen gelinlik modeli tercih ediyorsanız, daha sade ve ince çizgilerden oluşan gelin taçlarını değerlendirebilirsiniz. Saçlarınızın rengi ve gelin başı modelinden, ten ve göz renginize dek her detay değerlendirilerek, gelin tacı seçilmelidir.

Gelin tacı modeli seçerken dikkat etmeniz gereken unsurlar arasında;

·       Yüz şekliniz ve simetrisi oldukça önemlidir. Örneğin yuvarlak bir yüz hattına sahip olan bir gelin için yüksek ve geniş kenarlı bir taç uygun olmayacaktır.

·       Alın ve çene arasındaki uzunluk mesafesi, ne kadar yükseklikte bir taç seçmeniz gerektiği konusunda belirleyicidir. Örneği kısa yüz hattına sahip bir gelin adayı için ince bride to be taçları, aşırı zarif ve estetik görünecektir.

·       Renkli gözleriniz varsa kristal taşlı taç modelleri, ışıltınızı artıracak ve renk yansımalarıyla büyüleyici bakışlara sahip olmanızı sağlayacaktır.

·       Gelin küpesi kullanacaksanız, aynı taş detaylarıyla tasarlanan modelleri seçmeniz, bütünsellik açısından önemlidir.

·       Omuzları açık veya göğüs- sırt dekolteli gelinliklerde küçük taçlar kaybolur. Daha yüksek ve özellikle zirkon taç modelleri seçmeniz, görüntü kesintisi olmasını önler.

2022 gelin saç aksesuarları kataloğunun en beğenilen taç modellerinden; Helen zirkon taş gelin taç modelleri ve parlak taşlı kristal gelin tacı çeşitleri yer alıyor. Klasik, Vintage veya Bohem düğün konseptlerinin tamamına uygun ve zarif görünüşüyle göz alıcı parlaklıkta dizayn edilen taç modellerini mutlaka değerlendiriniz.

Gelin Saç Aksesuarları Fiyatları
Gelin Saç Aksesuarları

Gelinliğinize ve güzelliğinize çok yakışacak saç aksesuarları, materyal özelliklerine göre farklı fiyatlarda satışa sunulur. Kristal taşlı veya kristal boncuklu taç modelleri, inci bezeli gelin tacı fiyatları, yüksek kesim veya ince hat özelliklerine göre belirleniyor.

Gelin saç aksesuarları fiyatları, nikah kepi fiyatları, gelin tacı fiyatları veya gelin tokası fiyatlarına göre ayrı ayrı veya gelinlik paketi kombinlerinde ekonomik fiyat avantajlarıyla sunulabiliyor. Gelin tacı fiyat değerlendirmesi yaparken;

·       Kullanılan metal ve materyal özelliklerini inceleyin,

·       Aksesuar olarak kullanılan taş detaylarına, boncuk işlemelerine göre değerlendirme yapın.

·       Zirkon taşlı, kristal taşlı veya inci nakışlı taç modellerinde malzemeyi inceleyin.

·       İşçilik, tasarım ve üretimde en önemli konudur. Özenle işlenene gelin tacı ve tokalarının fiyatlarını, sarf edilen işçiliğe göre değerlendirin.

Gelin tokası fiyatları, taraklı gelin tokalarında ve düz saç tokalarına göre farklılık gösterir. Yine gelin tokalarında da kullanılan zirkon boncuk ve zirkon taş özellikleri, fiyatlarda belirleyici unsurdur.

Nikah Kepi Olmalı Mıdır?

Bohem düğün konseptlerine ve Vintage düğün temalarında ekstra şık görünen nikah kepleri, bir nevi duvak niteliğindedir. Sadece nikah veya düğün- nikah yapılan düğünlerin olduğu gibi nikah ve düğünün farklı günlerde yapıldığı konseptleri de görmek mümkündür. Bu tür durumlarda duvağı sadece düğünde kullanmak hem işlem görmemesi hem de nikaha uygun kep kullanılması açısından avantajlıdır.
Nikah Kepi

Pratik kullanımları ve hemen her saç modeline uygun şekilde dizayn ediliyor olması, nikah elbisesi için ekstra şıklık faktörüdür. Özellikle balık gelinlik modellerinde, dar kesim gelinliklerde ve A kesim gelinliklerde nikah kepi mutlaka olmalıdır. Nikah elbisesi veya after party konseptlerinde de nikah kepi, elbisenizle muhteşem görünecektir.

Gelin Küpesi Seçimi Nasıl Yapılır?

Gelin saç aksesuarları ve gelin küpesi, gelinlik modelinin yanı sıra kumaş ve tül dokuma özelliklerine göre seçilmelidir. Sofistike yansımalar, duru salıntılar veya zarafetinizi yansıtacak zirkon parlaklığı. Gelin küpesi, düğün özel takıları kullanılmayacaksa, mutlaka tercih edilmelidir.

Özellikle V yaka gelinlik modelleri ve straplez kesim gelinlik çeşitlerinde, dekolte bölgesinin çok boş kalmaması için uzun küpeler tercih edilebilir. Kristal taşlı küpe modelleri, zirkon gelin küpeleri, uzun küpeler veya damla taş konseptinde tasarım edilen gelin küpeleri, şıklığınızı artıracak özel aksesuarlardır. Gelin küpesi seçerken;

·       Omuz genişliğiniz önem kazanır. Geniş omuzlarda daha geometrik ve uzun küpeler tercih edilebilir.

·       Boyun uzunluğu ve kalınlığına göre kısa, orta boy veya uzun sallantılı küpeler seçilmelidir.

·       Gelinlik dantel veya güpürlü ise desenli, motifli küpler seçilmemeli ve daha yalın aksesuarlar kullanılmalıdır.

Boy ve kilo, saç modeli ve saç aksesuar kullanımlarına göre seçilmesi gereken gelinlik küpesinde, kristal taşlı tasarımlar çok ilgi görüyor.

Gelin Saç Aksesuarları

Gelin Saç Aksesuarları modelleri

Gelin Saç Aksesuarları fikirleri

Gelin Saç Aksesuarları Fiyatları

Gelin Saç Aksesuarları Trentleri

En Güzel Gelin Saç Aksesuarları

En Uygun Gelin Saç Aksesuarları

Kaliteli Gelin Saç Aksesuarları

yeni sezon Gelin Saç Aksesuarları

Gelin Saç Aksesuarları ve fikirleri

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.