Gelinlik Fiyatları By Beyaz Wedding

29-10-2021 10:20

Gelinlik Fiyatları


Gelinlik Fiyatları

2022 gelinlik fiyatları, gelinlik modeli ve gelinlik aksesuarlarına göre belirleniyor. Ekonomik gelinlik modelleriyle A kesim konseptlerden, denizkızı gelinlik modellerine dek pek çok alternatif bulunuyor. Gelinlik seçimi yaparken nelerde dikkat edilmelidir, hani kumaş ve konsept seçilmelidir? Gelinlik türüne göre fiyat nasıl belirlenir? Gelinliğe dair tüm detaylar…

Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

2022 gelinlik modelleri ve gelinlik fiyatları değerlendirmek için kategorilerine göre inceleme yapmanız önerilir. Görüntü konseptlerine veya düğün temalarına göre gelinlik seçimi yapabilirsiniz.

Seçeceğiniz gelinliğini hayalinizi yansıtması, güzelliğinizi pekiştirmesi ve düğün temasıyla uyumlu olması oldukça önemlidir. Gelinlik modelleri temel olarak 4 farklı konseptte dizayn edilir;

·       Balo Tipi / Prenses Gelinlik Modeli

Kabarık etekleriyle nerde görseniz tanıyacağınız prenses gelinlik modelleri, her sezonun en favori modelleri arasında yer alır. Masal diyarlarından gelmiş hissi veren ve inanılmaz sempati yaratan kabarık etekler, 2022 trendlerinde drapeli kesim konseptleriyle dizayn ediliyor.

Kabarık kollu balo tipi gelinlik modelleri veya A kesin konseptiyle birleştirilen prenses gelinliklerle, yeni hayatınıza mutlak mutlulukla adım atabilirsiniz.

·       A Kesim Gelinlik Modeli

Etek kesimi A görüntüsünde olan gelinliklere verilen model adıdır. A kesim gelinlikle göğüs kısmını büsbütün saran ve belden itibaren simetrik şekilde açılan zarafet içerikli gelinlik modelidir. 2022 A kesin gelinlik fiyatları, kumaş ve aksesuar detaylarına göre belirleniyor. İncecik dantel kumaşların asil dansını eteklerinizde hissederken omuzlarınızdan uzanan duvakla, kuğulardan daha zarif görüneceksiniz.

Amesis ve Misia gelinlik modelleriyle balo konseptlerinden bohem düğün konseptlerine dek, tüm kategorilerin en güzel gelini olacaksınız.

·       Denizkızı / Balık Gelinlik Modeli

Dar kesim gelinlikten hoşlananlar için iddialı ve kadınsı gelinlik konseptidir. Denizkızı görünümünde tasarım edilen balık etek gelinlikler, 2021 gelinlik trendleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Göğüs kısımlarında kullanılan pul- payet işlemeleri, taş detaylarıyla ışıltınızı artıracak olan gelinlikler, bel kesimleri ve hatları ön plana çıkarak kesim özellikleriyle, yüksek cazibe içeriyor.

Denizkızı gelinlik fiyatları Bybeyazwedding tasarım kalitesiyle bütçenize avantaj katar. Amber gelinlik modeliyle, teninizde dantel zarafeti hissederken, estetik kesimiyle en özel gelin olacaksınız.

·       Tesettür Gelinlik Modeli

Tesettür gelinlik modellerinde tarzınıza uygun tüm konseptleri değerlendirebilirsiniz. A kesim etek, kabarık gelinlik, dar kesim gelinlik modelleriyle tesettür kategorisinde Helenistik konseptler çok beğeniliyor. Nikah elbiselerinden dar kesim balık gelinliklere, vintage gelinliklerden sonbahar kış gelinliklerine dek birbirinden farklı modelleri seçebilirsiniz.

Tesettür gelinliklerde duvak ve gelin tokası gibi aksesuarlarla tarzınızı bütünleyebilirsiniz. Gelinlik eldiveni ve nikah kepi çeşitleriyle hayalinizdeki gelinliği hemen seçebilirsiniz.

Düğün Konseptine Göre Gelinlik Seçimleri

Düğün teması; tüm günün nasıl geçeceğinin, geçmişten gelen hayal gücü dökümü olarak ifade edilir. Hayatınızın en özel günü, tam tasarladığınız gibi ve eksiksiz olmalıdır. Belirlenen konsept, düğünün her aşamasında yansımalı ve gelinlik seçimi düğünün ana temasına uygun nitelikte olmalıdır.

2022 düğün konseptleri; Osmanlı düğün konseptlerinden bağ- bahçe açık alan konseptlerine dek çok cazip seçeneklerle dizayn ediliyor. Düğün teması belirlerken değerlendirmeniz gereken konseptlerden bazıları şöyledir;

·       Bohem Düğün & Bohem Gelinlik

Etnik temalı Bohem tarzlar, daha çok 60 ve 70’li yılların modasından ilham alınarak uygulanıyor. Bohem gelinlik modellerinde şifon ve tül kumaşları görebilir, etnik çizgilerle dantel zarafetini yalın şıklıkla taşıyabilirsiniz. Omuz detayları ve volanlı kat kesimleri ve asimetrik eteklerle Boho kültürünün yansıtıldığı konsepttir. Genellikle kır düğünlerinde Bohem konsept uygulanır.

·       Vintage Düğün & Vintage Gelinlik

Vintage düğün konseptleri, eski tarz veya eski akımlar olarak değerlendirilir. Özellikle 1920’li yıllarından esinlenerek modaya uygulanmaya başlanan Vintage, 2000’li yılların başından bu yana düğün, gelinlik ve giyimde sıklıkla tercih ediliyor. Kır düğünü, bahçe ve botanik konseptlerinde düğün düşünüyorsanız vintage gelinlik ve konsepti, şahane bir seçim olabilir.

Sonbahar kış düğünlerinde eskitme tarz salon konseptleriyle muazzam bir uyum yakalayacak olan Vintage tasarımlarla, en özel gününüzü daha romantik ve nostaljik yaşayabilirsiniz.

·       Osmanlı Düğünü & Oryantalist Gelinlik

Saray konsepti veya Osmanlı tarzı düğünleri, son yıllarda sıklıkla görmek mümkündür. Osmanlı İmparatorluğunuz görkemli tarzını yansıtan ve şaşaalı süslemelerle, destan niteliğinde düğün temalarının hazırlandığı konseptler çok moda. Rengarenk ve uçuşan şifon kumaşlar, renk kalitesi yüksek kadife kumaşlar, bohçalar, bindallılar derken, bütünsel bir yaklaşımla sultanlara yakışır bir düğün planlayabilirsiniz.

Oryantalist modadan ilham alınarak tasarlanan gelinliklerde balonlu kol detayları, kuş tüyü detayları, salaş kol ve omuz kesimleriyle şahane gelinlik tasarımları hazırlanıyor. Bybeyazwedding Amber gelinlik modeli, saray ve Osmanlı düğünlerinde size çok yakışacak.

·       Kumsal ve Havuz Başı Düğün Konseptleri

Sahilin en tatlı sarı tonunda gelinliğiniz ışıldayacak! Havuzun yakamozlarında gelin tacınız parıldayacak!

Kumsal düğün konseptlerinde genellikle Helenistik gelinlik modelleri ve A kesim gelinlikler tercih ediliyor. Ancak denizkızı gelinlik modelleri, tüm sularda en güzel bütünlüğü yansıtan popüler modellerden biridir. Balık etek konseptinden tasarım edilen gelinlikler, havuz başı düğünler, sahil düğünleri ve otel düğünlerinde muazzam uyum sağlayan ve görsel kaliteyi artıran modellerden biridir.

Lezya balık gelinlik modeliyle şıklığın en zarif melodilerini yansıtabilir, ışıltı detaylarıyla yakamozların coşkusunu hissedebilirsiniz.

After Party ve Evden Çıkış
https://www.bybeyazwedding.com/urun/dis-cekim-fotograf-paketi

Düğünlerden sonra kutlanan after party konseptlerinde, gelinliğin opsiyonel kullanılıyor olması konfor sağlar. Bu açıdan tasarlanan parçalı gelinlik modelleri, gelinliğin kabarık eteğini çıkardığınızda, tam bir parti konseptine saniyeler içinde bürünmenizi sağlar.

Bybeyazwedding stil danışmanlığı hizmetinden yararlanarak; düğün öncesi ve düğün sonrası için gelin danışmanlığı alabilirsiniz. Gelinlik seçimi nasıl yapılmalıdır, öneri düğün konseptleri nelerdir, after party ve evden çıkış aşamalarına nasıl hazırlanılır? Tüm bu konularda profesyonel destek almak, en özel anınızın eksiksiz planlanmasını sağlar.

Evden çıkış, her gelin için en önemli anlardan biridir. Hala geleneksel olarak kuşak bağlama ritüellerinin uygulandığı düğünler bulunuyor. Nedimeler, partiye eşlik edecek gelin arkadaşları ve sadıç konseptlerine dek her aşamanın eksiksiz olması, düğün temasına göre seçimler yapılması, masalsı güzellikte bir gün yaşamanız için önemlidir.

Gelin Aksesuarlarında Neler Olmalıdır?
Gelin Aksesuarlarında Neler Olmalıdır

Gelin çiçeği, her gelinin mutlakasıdır. Gelinlik duvağı ise düğünün gerçek anlamı niteliğindedir. Perdenin açılmasıyla yeni hayatın başlaması, o çok özel birkaç saniyelik andan ibarettir.

Gelinlik aksesuarları ve gelinlik fiyatları incelenerek, temanızla uygun seçenekleri tercih edebilirsiniz. Gelin küpesi, gelinlik ayakkabısı, gelin şapkası ve nikah kepi gibi tüm detaylar, gelinliğinizle uyumlu ve temanıza bütünsellik katacak şekilde seçilmelidir.

Duvak, eldiven, şal ve bolero gelinlik aksesuarlarının vazgeçilmez takılarıdır. Düğünde takacağınız aksesuar seçimlerine göre gelin tacı seçebilirsiniz. Birbirinden güzel modellerle kendinizi prenses ya da kraliçe gibi hissedebilirsiniz. Taş işlemeli, inci veya boncuk detaylı gelinlik modellerinde özellikle taç ile yum yakalanmasına özen gösteriniz. Gelinlik ayakkabısı seçimlerinde yine stil danışmanlarından bilgi ve öneri alarak hem fiziksel özelliklerinize hem gelinlik modelinize uygun tercihi yapmanız daha kolay hale gelecektir.

Rüya gibi bir gün yaşamak için hayalinizdeki gelinliği hemen seçebilir ve gelinlik randevusu alarak üzerinizde görebilirsiniz. 2022 gelinlik trendleri ve Bybeyazwedding özel kreasyonlarıyla tüm zamanların en özel gelini olmaya adım atın.

Isparta Gelinlik Fiyatları, Burdur Gelinlik Fiyatları,Antalya Gelinlik Fiyatları,  A Kesim Gelinlik Fiyatları, Helen Gelinlik Fiyatları, Tesettür Gelinlik Fiyatları, Prenses Gelinlik Fiyatları, Balon kol Gelinlik Fiyatları, Kollu Gelinlik Fiyatları, Bohem Gelinlik Fiyatları, Kabarık Gelinlik Fiyatları, Midi boy Gelinlik Fiyatları, Transparan Gelinlik Fiyatları, Yeni sezon Gelinlik Fiyatları, By Beyaz Wedding Gelinlik Fiyatları

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.