Müzik- Bando Takımı

06-11-2021 09:12

Müzik- Bando Takımı
Müzik- Bando Takımı

Düğünlerin vazgeçilmez unsuru müzik şöleni hem salon içi hem düğün öncesi ve sonrası sunumlarıyla bir ziyafete dönüşür. Müzik- bando takımı, düğün bandosu, Balkan bandosu gibi farklı etkinliklerde eğlenceyi en üst seviyede yaşatmak için tutulur. Bando takımı fiyatları nasıldır, müzik ekibi hangi tarzda müzikler yapar gibi tüm detaylar için makaleyi okumaya devam edin.

Düğün İçin Müzik- Bando Takımı

Müzik- bando takımı en az 3 müzisyen ve en fazla 50’ye kadar müzisyenin bir araya gelerek oluşturduğu müzik orkestralarıdır. Düğünlere coşku katmak üzere davul şov ekibi ve trio ekipleriyle ekstra coşkulu bir düğün organize edebilirsiniz. Müzik ve bando firmaları, teknik ekipleri ve sanatçılarıyla birlikte söz, nişan, sünnet düğünü, nikah, after party ve düğün gibi etkinliklerde rol alırlar.

Yerli ve yabancı müzik ekibiyle ister Türkçe müziklerde dans edebilir ister yabancı müziklerle dansın en ritmik müziklerini dinleyebilirsiniz. Kına geceleri için de harika bir seçim olan bando takımları, istenilen sayıda ve sürede hizmet veriyor.

Açık Hava Düğünleri İçin Müzik- Bando Takımı
Açık Hava Düğünleri İçin Müzik- Bando Takımı

Özellikle kır düğünleri, havuz başı düğünleri ve bahçe düğünlerinde Müzik- bando takımı tercih edilmelidir. Marşlardan ziyade eğlenceli müziklerle gelen misafirleri eğlendiren bando takımları, düğün müziği, ilk dans için özel çalışmalar sunar. Firmaların ayrıca bando takımı kiralama hizmetleri de bulunmaktadır.

Açık alan düğünlerinde her yaştan konukların coşkuyla eğlenebileceği müzik ekibi, solo sanatçılar ve davul performans sanatçılarıyla çok özel etkinliklerini sergiler.

Düğünlerde Müzik- Bando Takımı Kaç Kişiden Oluşmalıdır?
Düğünlerde Müzik- Bando Takımı Kaç Kişiden Oluşmalıdır?

Nişan ve düğün organizasyonları için düşünülen müzik- bando takımı, salon kapasitesine göre tercih edilebilir. Düğüne katılacak davetli sayısı, düğün salonunun büyüklüğü ve akustik planı, düğün konsepti ve programa göre sanatçı sayısı belirlenebilir. Bando takımları organizasyon firmalarının sağladığı hizmetler arasında olup, paket programlar dahilinde daha ekonomik fiyatlarla avantaj sağlayabilirsiniz.

Kendiniz bir müzik ve bando takımıyla görüşerek ister 3 kişi ister 10 kişilik bir ekiple çalışabilirsiniz. Oteller, düğün salonları ve çeşitli tesislerin de anlaşmalı olduğu bando takımları bulunuyor. Her birinden fiyat alarak sizin için en cazip seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Kına Gecesi İçin Müzik- Bando Takımı

Kına gecelerinde eğlence, müzik ve dans olmazsa olmazdır. Söylenen türküler, gelin marşları, yöresel şarkılar için orkestra her zaman gereklidir. Ancak genellikle küçük alanlarda ya da evlerde yapılan kına geceleri için doğru müzik ekibi ve donanımı seçmek özen ister. Örneğin bahçe ve kır alanlarında kına gecesi konsepti uyguluyorsanız, bando takımları kesinlikle muazzam seçimler olacaktır.

Müzik- bandı takımı kiralama firmalarıyla görüşerek kına gecesi için ekipman ve sanatçı temin edebilirsiniz. Vurmalı çalgılar ve üflemeli çalgılardan oluşan müzik takımı farklı dillerde şarkılar, halay müzikleri ve solo performanslarıyla özel gününüze çok özel anlar katacaktır.

Müzik- Bando Takımı Fiyatları

Müzik ekipmanları ve Müzik- Bando Takımı iki ayrı grupta değerlendirilir. İlkinde bando takımı yani ekipmanı kiralayabilir ve sanatçıları bularak kullanabilirsiniz. Diğer fiyat seçeneğinde ise müzik ekibiyle anlaşma yaparak etkinliğinizde sahne almalarını ağlayabilirsiniz. Müzik ekibi ya da bando takımı olarak faaliyet gösteren firmalar, Balkan bandosu, düğün bandosu ve davul ekibi gibi farklı kategorilerde hizmet sunuyor.

Müzik – bando takımı için gelecek kişi sayısı, kullanılacak müzik aletleri ve sanatçıları, kaç sat performans sergileneceği gibi konulara bağlı olarak fiyat değerlendirmesi yapılır. Müzik- Bando Takımı kiralama fiyatları yine firmalara ve ekipman markalarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Genellikle oteller, işletmeler, düğün salonları ve benzer etkinliklerin uygulandığı mekanlarda bando takımı kiralama seçeneği değerlendirilir.

Düğünlerde Müzik Seçimi Nasıl Yapılır?
Düğünlerde Müzik Seçimi Nasıl Yapılır?

Düğün konsepti, çalınacak müziklerin de türünü belirler. Bir düğün dansı müziği belirlenir ve bunu genellikle gelin- damat birlikte seçer. Çift için en anlamlı şarkı, ilk dans müziği olarak kullanılır. Dans kurslarına giderek veya düğünden önce dans dersi alan çok fazla çift bulunuyor. İlk dansın kusursuz olması için alınan kısa süreli eğitime ek olarak yöresel oyunlar için de özel dans eğitimleri uygulanabilir.

Osmanlı ve Saray konseptinde düğün organizasyonları için genellikle Türk müzikleri, yöresel müzikler kullanılır. Karşılamalarda genellikle mehteranlar görev alır ve mehter takımıyla özellikle açık alanlarda harika müzik sunumları yapılır.

Balo konseptinde daha klasik müzikler seçilir, bohem konsepte uygun müzik seçimleri yapılabilir. Yemek esnasında hafif canlı müzik dinletileri gibi tüm programa göre hem orkestra hem müzik seçimleri yapılabilir. Dans ekibi, oryantal, zenne veya semazen etkinliklerinde, müzik seçimleri sanatçıların performansına göre belirlenir.

Düğün Öncesinde Müzik- Bando Takımı
Düğün Öncesinde Müzik- Bando Takımı

Düğün öncesinde özellikle geleneksel konseptlerde, gelinin evden çıkışında davul – zurna ekibi mutlaka olur. Davul şov veya Müzik- Bando Takımı performansıyla bir seremoni şeklinde yapılan evden çıkış, özel müzikler ve türkülerle özel anılara dönüştürülür.

Kına gecesinde Müzik- Bando Takımı, her zaman tercih edilen seçenekler arasındadır. Düğün salonu karşılama ekibi yine davul- zurna ekibi ya da Müzik- Bando Takımı oluşturulur. Gelen misafirlerin her birine kısa müzik şovları sunan sanatçılar, düğün içinde ve gece sonunda da performans sergiler.

Yapılan organizasyona bağlı olarak sünnet düğünlerinde, söz ve nişan etkinliklerinde, kına ve düğün organizasyonlarında müzik- bando takımı performanslarıyla ortama neşe ve eğlence katılır.

Düğün Hikayesi, Klibi ve Düğün Müziği

Düğün hikayesi, son yılların düğün etkinlikleri arasında yükselen bir trenddir. Düğün öncesinde çiftin hazırlık aşamalarından ve özel dış çekimlerinden oluşturulan sosyal medya hikayeleri olarak uygulanır. Hem düğün zamanının yaklaştığını konuklara hatırlatmak hem çifte özel bir anı kazandırmak için yapılan projelerdir.

Fotoğraf çekimi ve video kaydıyla hazırlanan iç mekan, dış alan çekimleri montajlanarak istenilen bir müzikle harmanlanır. Ardından video klibe dönüştürülerek, düğün salonundan yayınlanır. Düğün konuklarında slayt ekrandan izletilen düğün hikayesi ve klibi, düğün boyunca alınan görüntülerle, düğün onunda da düğün videosu olarak yayınlanır.

Düğün müziği, gelin ve damadın salona giriş ve ilk dans müziği olarak belirlenir. Çift için en anlamlı şarkıdan yapılan düğün müziği, genellikle düğün hikayesinde ve klibinde de kullanılır.

Müzik- Bando Takımı Düğün Müzisyenleri ve Sanatçı Fiyatları

Nişan, düğün ve nikah sonrası etkinlikler için müzik, mutlaka olmalıdır. Gece boyunca çalınan müzikler, söylenen şarkılar ve türküler düğünün rengidir. Genellikle canlı müzik konseptinde uygulanan düğün müzikleri sanatçı ve kadrosuyla birlikte sahne alır. Düğün başlangıcında bir sanatçı, düğün devam ederken başka sanatçılar, oryantal ve tercihe göre müzisyenler sahne alır.

Düğün kapasitesine, organizasyon türüne ve bütçeye bağlı olarak çıkan sanatçılar için fiyatlar, tesis paketine göre değerlendirilebilir. Düğün salonu kiralama paketleri içinde genellikle sanatçı ve müzisyenler yer alır. Ancak kendi istediğiniz sanatçılar ve dans ekipleriyle bambaşka bir konsept düşünüyorsanız, sanatçı sahne fiyatları için iletişime geçmeniz gerekir.

Müzik ve bando takımı ekip fiyatları, davul ekibi fiyatları, sanatçı sahne fiyatları, saz ekibi veya dansçı fiyatları, sahne alınan süreye göre belirlenir. Ayrıca sanatçının niteliğine, ün ve popülerliğine göre düğün sahne fiyatları farklılık gösterir. Mahalli sanatçılar, yerel sanatçılar veya yabancı müzik ekiplerine göre ajanslardan bilgi alabilirsiniz.

Müzik- Bando Takımı fiyatları

Müzik- Bando Takımı Isparta

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.