Söz Nişan Mekanları

15-11-2021 10:04

Söz Nişan Mekanları

Söz kesimi ve nişan merasimi için organizasyon planlayabilir, çok özel mekanları seçerek eşsiz bir gün yaşayabilirsiniz. Yemek davetlerinden dans etkinliklerine dek farklı organizasyon seçenekleriyle, yeni yaşamınıza adım atacağınız güne tarzınıza uygu konseptlerle hazırlanabilirsiniz.

Söz Nişan Mekanlarında Dekorasyon Örnekleri
Söz Nişan Mekanlarında Dekorasyon Örnekleri

Söz nişan mekanları seçerken, dekorasyon özelliklerine göre inceleme yapmanız düşündüğünüz konsepti uygulamak için belirleyici olacaktır. Salonlarda kullanılan devasa sütunlar sahne ve görüş alanını etkilerken, yüksek tavanlı salonların akustik etkisi, müzik ziyafetinde belirleyici rol oynar.

Söz ve nişan yapabileceğiniz mekanların kapasitesi ve fiyatları, ilk aşamada değerlendirme konusudur. Mekanın konumu ve otopark özellikleri, yemekli servisi yapabiliyor olması, canlı müzik ve sanatçı hizmetleri gibi sağladığı imkanlara göre değerlendirme yapılabilir.

Söz Nişan Merasimleri İçin Konsept Belirleme

Düğünler gibi nişan merasimleri ve söz kesim törenleri için temalar uygulanabiliyor. Davetli sayısına göre açık veya kapalı alanlarda yapılan söz nişan mekanları, seçilen temaya göre aksesuarlar ve dekorasyon süslemeleriyle donatılabilir.

Son yılların trendleri arasında olan bohem ve rüstik temalar hem düğünlerde hem de söz ve nişan etkinliklerinde sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle gençlerin tercih ettiği ve doğallıktan yana olanların özellikle uyguladığı rüstik tarz, sade söz merasimleri için oldukça uygundur. Mekan seçiminize göre tema belirlerken;

·       Tarzınıza uygun olması ve organizasyonun bu temayı eksiksiz uygulayabiliyor olması önemlidir.

·       Davetli sayısı ve genel tarz, konseptin uygulanmasında etkilidir.

·       Gelinlik seçimi, damatlık seçimi veya söz- nişan kostümlerini seçimi, konseptle uyumlu ve tamamlayıcı olmalıdır.

·       Bütçe planlaması yaparak, bütçenize uygun konseptleri uygulamanız önerilir.

Seçeceğiniz konseptin masa süslerinden sunulan yemeklere, söz- nişan elbisesinde nişan tepsisi ve kurdele seçimlerine dek eksiksiz uygulanması önemlidir.

Söz & Nişan Törenlerinde Elbise Seçimi
Söz & Nişan Törenlerinde Elbise Seçimi

Söz nişan mekanları ve nişan kostümleri, tamamen sizin hayal ettiğiniz gibi seçilmelidir. En özel anlarınıza başlarken kendinizi görmek istediğiniz gibi seçimlerle donatmanız ve içinde olmaktan keyif alacağınız mekanların tam istediğiniz şekilde tasarım edilmesi, her adımda mutlulukla taçlanmanızı sağlar.

Nişan mekanlarında hazırlanan konseptler, rengarenk çiçekler ve zarafet içerikli tüllerden, lezzetli şekerlerden parıldayan şamdanlara dek, her ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Söz ve nişan merasimleri için hazırlanan mekanlarda genellikle uygulanan konseptler şu şekildedir;

·       Bohem tarzı söz & nişan etkinlikleri

·       Rüstik stil söz & nişan organizasyonları

·       Açık alan ve havuz başı nişan & söz uygulamaları

·       Saray konsepti söz & nişan organizasyonları

·       Vintage tasarım söz & nişan etkinlikleri

Sade, şık, şaşaalı, zarif ve masalsı nitelikte hazırlanan nişan mekanlarında yemekli ve yemeksiz seçenekler bulunuyor. Kokteyl sunumları, balo konseptleri, alkollü ve alkolsüz ikramlıklar gibi farklı alternatiflerle günün anlam ve temasına göre eksiksiz sunumlar yapılır.

Söz nişan elbise modellerinde konsepte göre kostüm tercihi yapabilirsiniz. 2022 söz nişan elbise trendlerinden bazıları şöyledir;

·       Denizkızı Nişan Kostümü

Balık gelinlik modelinde tasarlanan nişan kıyafetleri, adeta gelinliklerin farklı renklerde dizayn edilmiş halidir. Şifon kumaşlar ve nişan kepleriyle hazırlanan kostümlerde, uzun etekler, kabarık etekler veya düz dar kesin seçeneklerini görmek mümkündür. Ancak denizkızı söz nişan elbiselerinde saten ve ipek kumaşlar, çok tercih ediliyor.

Söz nişan mekanları seçimi ve etkinlik konsepti seçiminize göre kıyafet seçimi yapabilirsiniz. Su yeşili, Parliament mavisi, bordo, kırmızı gibi trend renklerle tasarlanmış balık etek nişan elbiselerini değerlendirebilir, mevsimine göre kadife kumaşları seçerek, göz alıcı parlaklık yansıtabilirsiniz.

·       A Kesim Nişan Elbisesi

Üst kısmı tamamen bedeni saran kesimleriyle A kesim nişanlık kıyafetler, straplez veya omuz detaylı tasarımlarla sunuluyor. Söz merasimleri için daha yalın seçenekler tercih edilirken nişan törenleri için kabarık etekli elbiseler, volanlı modeller ve dantel tüllerle hazırlanan göz alıcı kostümler tercih ediliyor.

A kesim konseptinde nişan kıyafetlerinde, sırt dekolteli veya bağcıklı modeller, en beğenilenler arasında yer alıyor. Mekan, konsept ve damatlık seçimlerinize uygun renk ve model seçimi yapabilirsiniz.

·       Helenistik Nişan Elbiseleri

Söz törenlerinde sıkça tercih edilen Helen modelleri, nişanlık kıyafet kategorilerinin de favorisidir. Antik dönemi yansıtan ve genellikle omuz askılarında kullanılan tül zarafetiyle sade ve şık tasarımlardır. Helen model nişan ve söz kostümlerinde pembe tonları, pudra ve bej tonlarıyla, su yeşili ve mavisi, en beğenilen renkler arasındadır.

Kesime ve renk seçiminize göre saten kumaşlar, tafta ve ipek kumaşlar, tül ve Fransız danteli kumaşları tercih edebilirsiniz. Eğer bir Sonbahar gelini olacaksanız, ince kadife kumaşlar ve güpürlü dantel detaylar size ekstra şıklık katacaktır.

·       Vintage Nişan ve Söz Kostümleri

Söz nişan mekanları ve nişan konseptlerine uyum sağlaması üzerine tercihe dilen vintage elbise modelleri, özellikle söz organizasyonlarında popülerdir. Eskitme tarz, eski tarz veya eski moda akımlarından ilham alınarak, günümüz moda trendlerine uygulanan konseptlerle söz ve nişan elbiselerini seçebilirsiniz.

Doğal ve zarif görünümleriyle açık omuzlar, incecik askılar, düz kesim etek veya A kesim tasarımlarıyla oldukça zarif görünür. Nişan abiyelerinde biraz daha göz alıcı detaylar eklenen kostümler, soft renklerle uygulanır.

·       Tesettürlü Nişan Kostümleri

Tesettür abiye modelleri kategorisinde söz ve nişan elbiselerini, canlı renkler, kristal taş detayları ve kumaş dokuma özelliklerine göre inceleyebilirsiniz. Tesettür elbiseler genellikle şal / bone takımları, bolero ekleriyle tasarlanıyor. Prenses modeli nişanlık elbise, rüstik ve bohem tarzı söz- nişan elbiselerinde tesettür modelleri uygulanıyor.

Uzun ve salaş kesim kol detayları, zarif bir kuğu gibi salınan etek kesimleri, inci ve taş işlemeli modelleriyle söz ve nişan merasimlerinde güzelliğinize güzellik katacaksınız.

Söz Nişan Mekanlarında Fiyatlar

Şehrin en güzel otelinde söz kesmek ister misiniz? Ya da en sevdiğini şehirde nişan yüzüklerini takmaya ne dersiniz?

Söz nişan mekanları ve fiyatları, düğüne hazırlık aşamasında sizlere yol gösterici olacaktır. Söz nişan organizasyonlarında salon/ mekan seçimi, fiyatlar açısından belirleyicidir. Mekanın özellikleri, alan genişliği, kişi kapasitesi ve sunulan hizmetler, her aşamada belirleyici rol oynar.

Söz nişan mekanları fiyatları, bulunduğunuz şehre ve mekanın lokasyon özelliklerine, dekorasyon ve kalitesine göre belirlenir. Ayrıca yemekli veya yemeksiz davet olacağı, organizasyon hizmeti alınıp alınmayacağı, sanatçı kadrosundan müzik etkinliklerine dek kutlamanı için seçilen her hizmet, fiyata artı olarak eklenecektir.

Evde Söz Nişan Töreni Önerileri
Evde Söz Nişan Töreni Önerileri

Nişan ve söz davetlerini evde düzenleyecek olanlar için harika aranjmanlar bulunuyor. Arka fonda hazırlanacak kemerler, rüstik tarza hitaben makrome tak süslemeleri veya çiçek sepetleriyle donatılan nişan makamlarıyla, evinizi nişan mekanına dönüştürebilirsiniz.

Özellikle söz merasimleri genellikle evde yapılan organizasyonlardır. Hem kendinizin yapacağı konsept süslemeleri olduğu gibi bütçe avantajı sağlamak için ideal bir organizasyon firmasıyla anlaşma yapabilirsiniz.

Evde söz ve nişan organizasyonu için kullanılacak aksesuarlar, nişan ikramlıkları, yemek ve sunumlar, içecek ikramları gibi her detayı düşünerek, eksiksiz şekilde hazırlanabilirsiniz. Söz merasimi için elbise seçimleri, yüzük takma merasimi için özel tepsi- makas ve kurdele, tavan ve duvar süslemeleri, giriş yolu süslemeleri veya davetiyeler gibi pek çok organizasyon malzemesi bulunuyor. İstediğiniz konseptte söz nişan merasimi hazırlayabilir, Bybeyazwedding gelin danışmanlarımızla görüşerek, benzersiz bir organizasyon ayarlayabilirsiniz.

Söz Nişan Mekanları

Söz Nişan Mekanları hizmetleri

Söz Nişan Mekanları fiyatları

Söz Nişan Mekanları yerleri

Söz Nişan Mekanları adresleri

Açık Hava Söz Nişan Mekanları

Söz Nişan Mekanları Kampanyaları

Söz Nişan Mekanları ikramları

Söz Nişan Mekanları organizasyonları

Söz Nişan Mekanları

Söz Nişan Mekanları

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.