Tüm Bloglar

Düğün- Kına Organizasyonu

Düğün- Kına Organizasyonu

Düğün- Kına organizasyonu ile birbirinden farklı konseptler hazırlayan firmalar bulunuyor. Açık hava etkinliklerinden otel ve salon konseptlerine dek her alanda benzersiz bir organizasyon tasarlayabilir ve rüya gibi düğününüze adım atabilirsiniz.

Devamı
17/11/2021 09:17

Balo Mekanları

Balo Mekanları

Nişan, düğün ve nikah organizasyonları için birbirinden şık konseptlerle hazırlanan balo mekanları, kapasite ve hizmetleriyle size özel seçenekler sunuyor. Düğün ve nikah davetlerinde balo mekanları nasıl süslenir, balo teması nasıl belirlenir? Detaylar için okumaya devam edin.

Devamı
16/11/2021 09:49

Söz Nişan Mekanları

Söz Nişan Mekanları Söz kesimi ve nişan merasimi için organizasyon planlayabilir, çok özel mekanları seçerek eşsiz bir gün yaşayabilirsiniz. Yemek davetlerinden dans etkinliklerine dek farklı organizasyon seçenekleriyle, yeni yaşamınıza adım atacağınız güne tarzınıza uygu konseptlerle hazırlanabilirsiniz.

Devamı
15/11/2021 10:04

Dans Kursu

Dans Kursu Düğünün en önemli anlarından biri nikahın kıyıldığı an ise diğeri ilk dansınızdır. Dans kursu ve dans eğitmenleri tarafından verilen kısa süreli programlarla düğün dansını en güzel şekilde ve kusursuzca yapabilir ve o anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Peki dans kurslarında hangi dans dersleri veriliyor? Ne kadar sürede öğrenilir?

Devamı
14/11/2021 10:25

Güzellik Merkezleri

Güzellik Merkezleri Düğün öncesi ve düğün gününün en önemli ayağı, güzellik merkezleri gelinlere özel paketler hazırlıyor. Geleneksel olarak gelin başı olarak adlandırılan pakette; gelinin saç ve makyajı kapsanır. Ancak son gün her şeyin kusursuz olması için gelin başı paketlerinde, provada ekleniyor.

Devamı
13/11/2021 12:35

Gelin Çantası

Gelin Çantası

Devamı
13/11/2021 12:27

Nikah Salonları

Nikah Salonları Evlilik programlarında nikah salonları ile farklı alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Balo ve kokteyl salonları, konferans salonları, açık ve kapalı nikah salonlarında, nikah merasimini kutlayarak, sunulan ek hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Devamı
12/11/2021 12:56

Düğün Salonları

Düğün Salonları En şık gelin yolu tasarımından, en güzel sandalye süsleme seçeneklerine dek muazzam görsellikte hazırlanan düğün salonları, en özel anınızı için yüzlerce seçenekle kombin edilebiliyor. Son yılların favori temaları arasında olan rüstik düğün konsepti ve sadelikten yana olanlar için bohem düğün temalarını seçebilir, hayalinizdeki düğün için sıra dışı fikirleri değerlendirebilirsiniz.

Devamı
11/11/2021 17:25

Düğün Fotoğrafçısı-Düğün Hikayesi ve klibi

Düğün Fotoğrafçısı- Düğün Hikayesi ve Klibi Düğün öncesi ve düğün çekimi unutulmaz günün en güzel anıları olarak arşivinizde yer alacak konseptlerdir. Son yıllarda bir trend haline gelen düğün çekimleri, salon içindeki video kayıtlara alternatif olarak geliştirilmiştir. Evliliğin her aşamasını kıymetli olduğu ve en özel güne hazırlanırken nelerin not edildiği, görsel şölen niteliğinde hazırlanıyor. Düğün fotoğrafçısı- düğün hikayesi ve klibi, düğün konseptinize göre farklı temalarla çalışma sunar.

Devamı
11/11/2021 09:26

Tektaş ve Alyanslar

Tektaş ve Alyanslar Hayatı güzelleştirmek ve aşkı birleştirmek için ‘’Evet’’ demeniz için çok özel tektaş ve alyanslar tasarlanıyor. En özel anınıza mutluluk katacak yüzük tasarımlarıyla, evliliğe ilk adımı atabilirsiniz. Peki alyans çeşitleri nelerdir, alyans seçimi nasıl yapılır? Tektaş fiyatları nasıl belirlenir? Düğün rehberinizi inceleyerek, şık tasarımları değerlendirebilir ve tarzınıza özel takı koleksiyonlarını seçebilirsiniz.

Devamı
10/11/2021 16:21

AFTER PARTY

After Party After party, nikah sonrası kutlama olarak bilinir. Ancak her etkinlik sonrasında, küçük bir grupla yapılan etkinlik sonrası parti olarak, farklı konseptlerde görmek mümkündür. Özellikle düğün yapmak istemeyen çiftlerin, yakın arkadaşlarıyla nikah sonrasında düzenledikleri eğlencelerdir. Peki after parti nasıl yapılır, eğlence nerede devam ettirilir?

Devamı
08/11/2021 12:30

Müzik- Bando Takımı

Müzik- Bando Takımı Düğünlerin vazgeçilmez unsuru müzik şöleni hem salon içi hem düğün öncesi ve sonrası sunumlarıyla bir ziyafete dönüşür. Müzik- bando takımı, düğün bandosu, Balkan bandosu gibi farklı etkinliklerde eğlenceyi en üst seviyede yaşatmak için tutulur. Bando takımı fiyatları nasıldır, müzik ekibi hangi tarzda müzikler yapar gibi tüm detaylar için makaleyi okumaya devam edin.

Devamı
06/11/2021 09:12

Kız İsteme

Kız İsteme Çiftlerin kendi aralarında anlaşmaları ve evlilik teklifinin yapılması ardından, kız isteme yapılır. Bir gelenek olarak uygulanan kız isteme seremonisinde neler yapılır, kız istenirken neler söylenir? Kız isteme için hangi hazırlıklar yapılır? Ayrıntıların tamamını rehberimizden inceleyebilirsiniz.

Devamı
05/11/2021 09:01

Evlilik Teklifi

Evlilik Teklifi Sıra dışı evlilik teklifiarayışı hem teklifte bulunacaklar için hem organizasyon şirketleri için önemli konudur. Birlikte yaşama atılacak adım için davet etmek, hayata ortaklık etmek, farklı sürprizlerle organize edilerek yapılıyor. Peki en farklı evlilik teklifi fikirleri nelerdir? Evlenme teklifi için nasıl hazırlık yapılmalıdır? Size özel önerileri mutlaka inceleyiniz.

Devamı
04/11/2021 09:40

Damatlık

Damatlık Damatlık, gelinlikle uyumlu ve düğün temasıyla alakalı olmalıdır. Damat takımları, smokinler ve farklı konseptlerin bir araya getirildiği tasarımlarla, düğün gününüze özel çok şık kostümler bulunuyor. Peki damatlık seçimi nasıl yapılmalıdır?

Devamı
03/11/2021 09:14

Gelin Saç Aksesuarları

Gelin Saç Aksesuarları 2022 gelin saç aksesuarları arasında gelin tacı, en beğenilen ürünler arasında yer alıyor.

Devamı
02/11/2021 09:08

Gelin Tacı Küpesi

Gelin Tacı Küpesi Şık, modern ve estetik… Gelin tacı küpesi, gelin taçlarıyla kombin şeklinde dizayn edilen, gelinliğin tamamlayıcı unsurlarındandır.

Devamı
01/11/2021 15:32

Gelin Çiçeği

Gelin Çiçeği En güzel gelinlere, en güzel çiçekler yakışır. Taptaze tomurcuklar ve rengarenk tasarımlarla en özel düğün çiçeğini seçmeye başlayabilirsiniz.

Devamı
01/11/2021 10:08

GELİN AYAKKABISI

Gelin Ayakkabısı Düğün boyunca ayaklarınızı rahat ettirecek gelin ayakkabısı modelleri, 2022 trendleriyle birbirinden şık modellerde tasarlanıyor.

Devamı
31/10/2021 09:45

Gelin Saçı ve Makyajı

Gelinliği seçtiniz, düğün temasını belirlediniz, tüm hazırlıklar tamam ve sırada gelin saçı ve makyajı var.

Devamı
30/10/2021 14:18
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.